_________________

mielőtt  vásárolna

akciós  ajánlatunk

színválaszték
_________________

képek

videók

partnereink
_________________


népszerű termékek
__________________________________
ponyvagarázs
480X250X220 cm
_________________

          vásárlói vélemények  
      ______________________________________________________________ 
Én egy jégesőt követően szántam rá magam a ponyvagarázs vásárlásra, mivel a jég több helyen benyomta a karosszériát és sokkal nagyobb károm lett, mint amennyibe egy ilyen ponyvagarázs kerül. Azóta szerencsére nem volt olyan nagy jégeső, de most már legalább nyugodt vagyok, mert tudom, hogy a kocsimban nem tehet többet kárt semmilyen vihar.

S. Sándor, Debrecen


Mezőgazdasági vállalkozóként a gépeimnek szerettem volna valamilyen fedett megoldást, de bármerre érdeklődtem minden lehetőség több millió forintba került volna. Végül úgy döntöttem, hogy átmeneti megoldásként vásárolok ponyvagarázsokat, amíg lesz egy kis pénzem egy csarnokra, de olyan jól beváltak ezek a garázsok, hogy egyelőre lemondtam a csarnok építésről. Remélem sokáig fogják bírni a használatot.

H. Sándor, Lajosmizse


Mi az új lakásunkhoz kaptunk egy saját szabadtéri parkoló helyet, ahova felállítottunk egy ilyen ponyvagarázst. Nekem például a jelentett pluszt, hogy nem állnak be mások a helyemre és parkolás közben nem tudják meghúzni a kocsimat. Nyáron pedig felüdülés volt végre úgy beülni, hogy nem volt minden alkatrész átforrósodva.

H. László, Budapest


Miután vettem egy új motort szerettem volna neki valamilyen tárolót készíteni. De aztán kiszámoltam az anyag költséget és a munkadíjat és kiderült, hogy több százezer forintból tudnám csak megúszni. Egy hirdetésben találkoztam ezzel a ponyvagarázzsal és rájöttem, hogy ideális lenne a motoromhoz. Vettem egyet és azóta meg van oldva a motortárolási problémám, sőt még esőben is tudom így szerelgetni.

F. Erik, Budapest


Karácsonyi ajándékba vettünk egy ilyen ponyvagarázst a lányoméknak, akik nem rég költöztek egy új házba, hogy ha vesznek egy kocsit, akkor erre már ne legyen gondjuk. Autót még azóta nem vettek, de a ponyvagarázs kiváló raktárnak bizonyult és azóta a felesleges holmikat abban tárolják.

H. Gézáné, Sopron


Új autót vásároltam és szükségem volt egy gyors megoldásra, mert nem szerettem volna, ha egy napot is a szabadban áll. Elsősorban azért vásároltam meg a ponyvagarázst, hogy megvédjem az autómat a viharoktól, de megtapasztaltam, hogy mekkora kincs télen, amikor nem kell minden reggel egy fél órát töltenem az ablakokról a jég kapargatásával, mialatt a szomszédok továbbra is kapargatnak és irigykednek.

Sz. Tamás, Miskolc


Először egy könnyűszerkezetes vagy fém garázst szerettem volna, mert tartottam attól, hogy egy ponyvából készült ponyvagarázs nem ér semmit. Mivel a könnyűszerkezetes és a fém garázs is nagyon drága volt, ezért mégis ilyen ponyvagarázst vettem. Meglepően stabil és masszív volt a szerkezet a rögzítést követően és kiderült, hogy ami ellen kell, az ellen véd. Azóta már túl vagyok jó pár viharon és egy jégesőn is, de a ponyvagarázsnak semmi baja. Tényleg megérte az árát.

F. István, Zalaegerszeg


Egyik céges partnerem ajánlotta ezt a ponyvagarázst, mert szükségem volt egy könnyen felállítható mobil raktárra egy vásár alkalmával. Praktikus megoldás lett végül, mivel nemcsak jól elfértek benne az áruink, hanem mindkét oldalára nagy reklámot is tudtunk tenni, ezáltal egy ingyen reklám lehetőség is volt.

K. Pál, Kaposvár


Egy könnyűszerkezetes ponyvagarázsra volt szükségem ami raktárként funkcionál majd új otthonunkban. Semmiféle szakértelmet nem igényelt a felállítása, szerintem bárki akár egy fél óra alatt képes összeszerelni. Maximálisan meg vagyok elégedve vele, s remélem hosszú ideig áll ellen az időjárás viszontagságainak.

S. Zsolt, Cikó


Ezúton köszönöm meg önnek a megrendelt ponyva garázst, amit gyorsan és kitűnő minőségben készített el.

L. András, Érd


Megosztaná tapasztalatait, ötleteit másokkal ?

Írjon nekünk !

info@minimumgarazs.hu

________________________

ponyvagarázs  |  autó ponyva  |  takaró ponyva  |  garázs  |  készgarázs  |  takaróponyva  |  ponyva garázs

kész garázs  |  autó takaró ponyva  |  ponyvagarázs használt  |  autó védő ponyva  |  ponyvagarázs olcsó

________________________

Minden jog fenntartva -  2006-2014 - minimumgarazs.hu
ponyvagarázs
járműponyva
takaróponyva