_________________

mielőtt  vásárolna

akciós  ajánlatunk

színválaszték
_________________

képek

videók

partnereink
_________________


népszerű termékek
__________________________________
ponyvagarázs
480X250X220 cm
_________________

          mielőtt vásárolna  
      _______________________________________________________ 
________________________

ponyvagarázs  |  autó ponyva  |  takaró ponyva  |  garázs  |  készgarázs  |  takaróponyva  |  ponyva garázs

kész garázs  |  autó takaró ponyva  |  ponyvagarázs használt  |  autó védő ponyva  |  ponyvagarázs olcsó

________________________

Minden jog fenntartva -  2006-2014 - minimumgarazs.hu
ponyvagarázs
járműponyva
takaróponyva
Az alábbiakban szeretnénk néhány olyan hasznos tippet és trükköt a figyelmébe ajánlani, amelyekkel megkönnyítheti a választását és elkerülheti azokat a csapdákat, amelyekkel silány minőségű árut vagy terméket próbálnak meg Önnek kedvezőnek tűnő áron eladni.
    A megfelelő méret és szín kiválasztása  
A standard méretű autók részére ajánlott elöl és oldalt kb. 50 centimétert rászámolni a gépkocsi méretére.  A mobilgarázs oldalmagassága legalább 180 cm legyen, egyrészt a vezető kényelmes közlekedése érdekében, másrészt mert az autók magassági méretének megadásánál a tetőantennát rendszeresen elfelejtik a gyártók megadni.

Természetesen a széles színskálánkból bármilyen egyéni igényt ki tudunk elégíteni.
   A ponyva és a vázszerkezet tulajdonságai  

Alapvetően mindenki a legjobb ár/érték arányú terméket keresi. Ez természtesen igaz a ponyva termékek piacára is. Óvatosnak kell azonban lenni, mivel ponyva és ponyva között a minőséget tekintve lényegi különbségek lehetnek, annak ellenére, hogy külsőre a laikus szemlélő számára a különböző ponyvaanyagok nagyon hasonlónak tűnhetnek.
A vázszerkezet esetében a legfontosabb kérdés, hogy az elemek megfelelően erős anyagból készültek-e, illetve, hogy az egyes elemek összeállításával megfelelően rugalmas-e a teljes szerkezet. A túlságosan merev szerkezet könyebben károsodik egy esetleges nagyobb terhelés, például egy vihar során. A megfelelő, talajba történő rögzítéshez praktikus hasonló fém elemeket használni, mint a vázszerkezethez és figyelembe kell venni emellett a helyi talajviszonyokat is. Puhább, homokosabb talajba hosszabb, míg kötöttebb, agyagosabb talajba rövidebb rögzítő elemek szükségesek. 

Felmerül a kérdés: megéri-e a kicsivel olcsóbb, de rövidebb élettartamú, esetleg gyengébb ponyvával készült terméket választani, vagy inkább célszerű a kicsit drágább, de sokkal tartósabb és megbízhatóbb ponyvaanyagnak bizalmat szavazni.

A döntés az Öné... 
Vásárláskor kérdezzünk rá minden esetben a felhasznált ponyva minőségi és műszaki jellemzőire. Ne hagyjuk magunkat annyival lerázni, hogy "nagyon erős ponyva" vagy "kamionponyva minőségű". Kérdezzük végig akár egyesével a műszaki adatok menüpont alatt feltüntetett tulajdonságokhoz kapcsolódó értékeket, ugyanis az egyes termékek csak így hasonlíthatók össze objektíven.
A szín kiválasztásában nagy szerepe van a környezetnek, illetve a felhasználási céloknak. A különlegesebb, a környezettől erősen elütő színeket praktikusan reklámcélokra célszerű használni. Magánhasználtra elsősorban a zöld és a szürke színű garázsaink a legkedveltebbek elsősorban a környezetbe való beilleszkedésük miatt. A zöld kertbe, fák, bokrok környezetébe a zöld színű garázs ajánlott, a városi, utcai felhasználásra pedig a szürke szín a legalkalmasabb.
Az egyik legfontosabb kérdés ! Nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy költség- és helytakarékosság érdekében olyan mobilgarázs méretet választanak, amelybe éppen befér a jármű. Figyelembe kell venni, hogy a gépkocsiból ki kell tudni szállni, abba ki- és be kell pakolni. Érdemes számításba venni, hogy ha új autót vásárolunk vagy felszereltetünk egy vonóhorgot, akkor néhány centiméterrel több helyre lehet majd szükségünk.